Nastavujeme standardy, které jsou v oblasti cestovního ruchu nezbytné

16 dubna, 2024 . Uncategorized

Jsme správci krátkodobých pronájmů. Pracujeme ale na tom, abychom světu ukázali, že toto dříve kontroverzní podnikání lze provozovat správně, v souladu s pravidly a s ohledem na městskou komunitu. 

➡️Co přesně pro to děláme? 

  • Dáváme si záležet se sestavením každé nabídky k pronájmu. Cílíme na odpovědné cestovatele, kteří jsou na stejné vlně jako my a nemají problém s dodržováním pravidel. Tím, že míříme správně, odpadá řada potenciálních pozdějších problémů. 
  • Aktivně seznamujeme naše hosty s pravidly. Vědí, kdy je noční klid, že na párty se chodí ven, nebo jaké instrukce se váží ke konkrétnímu ubytování. Jsou informováni i o případných sankcích. 
  • Administrativa a splnění legislativních povinností jsou naším denním chlebem. Naše byty mají papíry v pořádku a pro místní úřady i společenství vlastníků jsme tak partnerem, nikoliv nepřítelem. Staráme se ale mimo jiné i o to, aby byly včas odvedeny místní poplatky do městské kasy.  
  • Udržitelnost je pro nás klíčová. S odpady nakládáme tak, abychom minimalizovali naši ekologickou stopu. Podporujeme třídění odpadu a při zásobování našich bytů domácími prostředky a čistým prádlem spolupracujeme s dodavateli, kteří sdílí stejný přístup. 

➡️Věříme, že to má smysl. A že ohleduplnost je prvním krokem k budování spokojených městských komunit.